U bent hier: Home » Privacy Policy

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook volg ons op Logo voor de laatste nieuwtjes
en gebeurtenissen

Veilige online betaling

Bancontact Maestro Mastercard Visa Secure online

Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief btw.

Privacy Policy

Deze website is eigendom van Animato n.v.

De maatschappelijke zetel is gevestigd op het adres

Ernest Vanhaevermaetestraat 14, 9030 Mariakerke (België)

De winkel is gevestigd op het adres

Hoogpoort 57, 9000 Gent (België)

Ons ondernemingsnummer (BTW nummer) is BE 0884.123.029

Door deze website te bezoeken verklaart u zich akkoord met de hieronder beschreven Privacy Policy.

Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid

Op deze website verzamelen we persoonsgegevens. Deze gegevens worden door ons bedrijf beheerd.

Bij een bezoek aan onze site bewaren we:

  • uw domeinnaam (ip adres) als u een bezoek brengt aan onze webpagina's
  • uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website
  • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
  • uw e-mailadres als u deelneemt aan discussieforums
  • alle informatie met betrekking tot de pagina's van andere sites die u geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan
  • alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd hebt
  • alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt gebruikt

  • om de inhoud van onze website te verbeteren
  • om u later te contacteren voor direct marketingdoeleinden

Uw persoonsgegevens worden niet verkocht, uitgewisseld of doorgegeven aan derden zonder uw toestemming. De persoonsgegevens verkregen via deze website worden verwerkt door Animato n.v., met als doel de uitvoering van de bestelling en direct marketing. Om bestellingen te kunnen verwerken of informatie te verschaffen via het contactformulier hebben we minstens uw email adres nodig. Indien u een account aanmaakt hebben we ook uw naam en post adres nodig. Deze gegevens worden gebruikt om uw bestelling of vraag om informatie correct te kunnen afhandelen. In geval u een account aanmaakt worden uw gegevens ook gebruikt om uw shopping experience te personalizeren. Uw gegevens kunnen ook gebruikt worden om u in te lichten over belangrijke wijzigingen op onze web site. Als u deze informatie niet wenst te ontvangen kan u altijd gebruik maken van het opt-out mechanisme.

Indien u gebruik maakt van de sociale netwerk functies (Tell-a-friend) wordt het email adres van de ontvanger gevraagd. Dit adres wordt niet gebruikt om de ontvanger rechtstreeks te contacteren en wordt niet bijgehouden.

Ingeval van gebruik van uw persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld email) voor direct marketing, heeft u het recht u op elk ogenblik, kosteloos en zonder opgaaf van reden, te verzetten tegen verder dergelijk gebruik van uw gegevens. Dit kan u ons kenbaar maken via het contactformulier of, indien u een account heeft, via de opt-out optie in uw persoonlijk profiel.

Het gebruik van cookies

Een of meerdere "cookies" kunnen worden geplaatst op de harde schijf van computers die onze website gebruiken. Een cookie is een bestandje dat door een door de gebruiker bezochte server op zijn harde schijf wordt geplaatst. De vanuit onze website verstuurde cookies verwerken gegevens met betrekking tot het surfgedrag op onze website van de gebruiker van de computer waarop de cookie is opgeslagen, namelijk de geraadpleegde webpagina's, het aantal keren dat de gebruiker een bepaalde webpagina bezoekt, de datum en het tijdstip van het bezoek aan de website, de taalvoorkeur van de gebruiker, en de voornaam en familienaam van de gebruiker indien hij zich op de website geregistreerd heeft of een bestelling geplaatst heeft. Het doel hiervan is een verhoging van het surfgemak, de identificatie van de opeenvolgende bezoeken van de gebruiker en direct marketing. De gebruiker kan altijd cookies weigeren via de opties en instellingen van zijn web-browser.

Veiligheid

Als wij uw gegevens ontvangen of overdragen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie, gebruiken wij een beveiligde server.

Links op onze website naar andere bedrijven

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of Privacy toepassing van andere websites. We raden daarom aan om de Privacy Policy te lezen van elke website die u bezoekt.

Contacteer ons over ons privacy beleid

U kan ons contacteren op volgende manieren:

Overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens kan u uw recht van toegang, verbetering en verzet tegen het ontvangen van gepersonaliseerde publiciteit vanwege Animato n.v. of door of voor derden uitoefenen. Dit kan door een verzoek te richten aan Animato n.v. via een van hogervermelde methodes. Animato n.v. zal u vragen om een afdoend bewijs van uw identiteit te bezorgen.

Terug naar boven